Facaderenovering

Lad os klare opgaven for dig

Hos JM Murerfirma ApS tilbyder vi en bred vifte af opgaver – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Facaderenovering

Vi tilbyder et væld af forskellige løsninger, når det kommer til facaderenovering. Vi arbejder med tyndpuds og net-puds/armeringspuds , hvis du ønsker et klassisk look der bevarer naturforbindelsen.

Vi udfører ligeledes sokkelpuds, skifter dine fuger, og udfører en gennemgående facadepudsning. Vi gør os i alle elementer af facaderenovering, så du kan trygt kontakte os, når din boligs udtryk trænger til en opløftning.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 60 21 12 98 eller send en mail til jm@jm-murerfirma.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.